Thea og Jenny når olympiske høyder

Vi i Rimfrost følger den inspirerende reisen til bestevenninnene Thea Helseth og Jenny Marie Rørvik, som fra første skoledag til OL-drøm, har delt alt – fra skolebenken til robåten på Aalesunds Roklub.

Vennskap og årer

Fra første møte på Volsdalen skole i Ålesund i 2002, har Thea Helseth og Jenny Rørvik bygget et vennskap for livet. Deres felles lidenskap for roing startet som en skrekkblandet fryd i barndommen og har utviklet seg til et dedikert profesjonelt samarbeid.

Les mer
Lukk

Det var under verdensmesterskapet i Serbia i 2023 at duoen nådde en milepæl ved å kvalifisere Norges første kvinnelige dobbeltsculler til OL siden 1996. Dette var en drøm som begge har nærmet seg med urokkelig besluttsomhet og støtte fra hverandre.

Så har vi også fått oppleve hvor tøff toppidretten kan være. I april tok Thea og Jenny sølv i Verdenscupen for første gang. Kun timer etterpå kom beskjeden om at de skulle splittes og en ny kombinasjon i båten skulle testes.

Dette førte til at Jenny ble erstattet med Inger Kavlie. Kombinasjonen Thea og Inger viste seg å være svært god da de i noen uker senere ror inn til EM-Gull.

Det er nå bestemt at det er Thea og Inger som skal ro i Paris. Det er hardt for Jenny å få en slik beskjed og vi heier fortsatt på henne.

Allikevel så gleder vi oss over Thea og Inger sin prestasjon og vi i Rimfrost synes det er et privilegium å få følge jentene mot det store målet, medalje i OL i Paris.

I juni tar Thea og Inger 2. plass i siste verdenscup og med det vinner de cupen dette året. Vi gratulerer!  

Aktuelt

Ny Sponsoravtale med Jenny Rørvik
Ny Sponsoravtale med Jenny Rørvik
Ny Sponsoravtale med Jenny Rørvik

Ny Sponsoravtale inngått: RIMFROST styrker støtten og har fått Jenny Rørvik på laget - sammen med Thea Helseth er de kvalifisert til OL i Paris 2024

Treningsøkt med Thea og Jenny
Treningsøkt med Thea og Jenny
Treningsøkt med Thea og Jenny

Bli med Thea og Jenny på trening. Her får du tips til enkle øvelser alle klarer med litt innsats. Jentene forbereder seg nå til OL i Paris og vi følger de hele veien.

RIMFROST blir sponsor for Ålesund-roeren Thea Helseth
RIMFROST blir sponsor for Ålesund-roeren Thea Helseth
RIMFROST blir sponsor for Ålesund-roeren Thea Helseth

Rimfrost og Thea Helseth fra Ålesund har inngått en sponsoravtale som strekker frem til Sommer-OL 2024.