RIMFROST blir sponsor for Ålesund-roeren Thea Helseth

Rimfrost og Thea Helseth fra Ålesund har inngått en sponsoravtale som strekker frem til Sommer-OL 2024.

RIMFROST blir sponsor for Ålesund-roeren Thea Helseth

I Thea har vi funnet en veldig god match til vår virksomhet og våre verdier. Akkurat som Theas idrett, er vår virksomhet relatert til vann. Samtidig står Thea for en sunn livsstil, på samme måte som våre produkter fremmer god helse, sier RIMFROST-eier Stig Remøy.

Avtalen løper i første omgang til sommeren 2024, med mulighet for forlengelse. På veien til en eventuell OL-deltakelse i 2024 ligger både VM- og EM-konkurranser, i tillegg til roernes verdenscup.

Remøy understreker at RIMFROST har valgt å satse på Thea ut fra hennes store potensial som roer, men at man er ekstra fornøyd med å kunne sponse en kvinnelig lokal idrettsutøver.

- Vi vet at mange kvinnelige idrettsutøvere sliter mer enn sine mannlige kolleger med å finne samarbeidspartnere. Vi håper å kunne bidra til ytterligere utvikling av Thea som idrettsutøver, og er stolte over at hun har takket ja til å ha oss med på laget, sier Remøy.

- For meg betyr dette frihet til å kunne prioritere enda mer trening uten å måtte bekymre meg for andre daglige forpliktelser. At RIMFROST også er opptatt av å fremme god helse, er viktig for meg som idrettsutøver, sier Thea. I disse dager forbereder hun seg til deltakelse i verdenscupen i Polen. Innimellom konkurranser og egentrening, håper Thea å få tid til å oppmuntre andre til trening.

- Jeg er Norgesmester på 2000 meter romaskin, og jeg har lyst å lære alle andre å bruke dette fantastiske treningsapparatet.

For mer informasjon:

Stig Remøy
RIMFROST AS

916 19 124
stig.remoy@olympic.no

Thea Helseth
992 52 477

Flere historier

No items found.