En viktig bidragsyter for en sunn kropp og god helse

Rimfrost er drevet av en tro på at krill er en utrolig rik ernæringskilde for kroppen. Vi vil at folk skal få helsefordelene med krill, med lavest mulig innvirkning på planeten vår.

Hjerne

Et kosttilskudd rik på DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon

Med en økende andel eldre i samfunnet vårt, blir mer oppmerksomhet rettet mot spørsmål om mental helse og kognisjon. Lavt nivå av Omega-3-fettsyrer i blodet eller utilstrekkelig inntak av Omega-3 i dietten har vært assosiert med redusert kognitiv funksjon og hukommelse. DHA er av spesiell betydning, ettersom det er rikelig med fettsyrer i hjernen, og et tilstrekkelig kostinntak av DHA kan bidra til å opprettholde normal hjernefunksjon.

Normal syn

DHA bidrar til å opprettholde normal syn

Ved et daglig inntak på 250mg* har DHA en gunstig effekt på opprettholdelse av normalt syn. European Food Safety Authority støtter vitenskapelig bevis for de gunstige effektene av DHA og/eller EPA på hjernehelse, hjertehelse og syn. Dette anses som viktige helsegevinstområder med økende betydning for Europas aldrende befolkning.

Hjerte og vaskulær helse

EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon

EPA og DHA fettsyrer har både biologiske og fysiologiske roller i menneskekroppen. Blant annet gjennom å forbedre cellemembranene i de røde blodlegemenes evne til væskegjennomstrømning. Dette kan bidra til å forbedre blodets lipidprofil og opprettholde normale triglyseridnivåer i blodet og dermed fremme et sunt hjerte.