Rimfrost krillolje - en effektiv kilde til Omega-3 fra Antarktisk krill

Rimfrost er stolt sponsor for Thea og Jenny på veien mot OL i Paris i 2024. Les mer om samarbeidet i linken under.
Standard produkt
Gratis frakt

Rimfrost krillolje

Omega-3 fra krillolje gir ikke ettersmak eller refluks, samtidig tas næringsstoffene mer effektivt opp i kroppen sammenlignet med mange andre Omega-3 kilder. Prøv du også!

Bestill nå
Kr 199
60 kapsler / Fri frakt

Små kapsler med stor kraft

Omega-3 fra krill inneholder en type Omega-3 fettsyrer som bedre blander seg med mageinnholdet sammenlignet med andre tradisjonelle Omega-3 kilder.

Krillolje gir derfor ikke ettersmak eller refluks. Studier har vist at Omega-3 fra krillolje også tas mer effektivt opp i kroppen sammenlignet med mange andre Omega-3 kilder. Man får dermed god effekt med en mindre dose.

Visste du at rødfargen i krilloljen kommer fra antioksidanten astaxanthin som finnes naturlig i krill? Vår unike teknologi bevarer høye nivåer av astaxanthin i krilloljen.

Rimfrost Krillolje, en rik kilde til de marine Omega-3 fettsyrene DHA og EPA

Omega- 3 er en betegnelse på flerumettede fettsyrer som er essensielle for mennesker. At et stoff er essensielt betyr at kroppen er avhengig av å få det tilført via kosten fordi kroppen selv ikke er i stand til å danne det.

Les mer
Lukk

EPA og DHA er to viktige marine Omega-3 fettsyrer med mange positive egenskaper for kroppen. Tilstrekkelig tilførsel av EPA er blant annet med på å vedlikeholde en god hjertehelse, mens DHA trolig er viktigst for hjerne- og synsfunksjoner.

Kroppen danner imidlertid svært begrensede mengder av EPA og DHA og det er derfor viktig at kroppen tilføres Omega-3 via kosten eller som et tilskudd.

Fosfolipider øker kroppens evne til å bruke Omega-3
Astaxanthin, en kraftig antioksidant

INGREDIENSER: Antarktisk krillolje fra Euphausia superba. Kapsel: gelatin og fuktighetsbevarer (glycerol og sorbitol). Anbefalt daglig inntak: 1–2  kapsler

Innhold per dagsdose:
1 kapsel
2 kapsel
Antarktisk krillolje fra Euphausia superba
1 kapsel
500 mg
2 kapsler
1000 mg
hvorav: Marine fosfolipider
1 kapsel
210 mg
2 kapsler
420 mg
hvorav: Omega-3 fettsyrer
1 kapsel
120 mg
2 kapsler
240 mg
hvorav: EPA (eikosapentaensyre)
1 kapsel
60 mg
2 kapsler
120 mg
hvorav: DHA (dokosaheksaensyre)
1 kapsel
32.5 mg
2 kapsler
65 mg
Øvrige
1 kapsel
27.5 mg
2 kapsler
55 mg
Astaxanthin
1 kapsel
100 µg
2 kapsler
200 µg
Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Produktet må ikke benyttes av skalldyrallergikere. Oppbevares tørt ved romtemperatur.